Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2007 08:45

Кириленко: Після виборів Янукович повинен піти у відставку

Один з лідерів блоку Наша Україна-Народна самооборона В"ячеслав Киримленко вважає, що після виборів прем"єр-міністр України Віктор Янукович повинен залишити свою посаду, оскільки на це буде воля українського народу.

Із такою заявою він виступив в ефірі Житомирського телеканалу СОЮЗ-ТБ, коментуючи заяву лідера фракції Партії регіонів Раїси Богавтирьової про те, що Президент повинен піти у відставку.

Як повідомили в прес-службі блоку НУ-НС, Кириленко пообіцяв: "Ми для цього докладемо всіх зусиль, кажучи правду про всіх вже сьогодні 412 днях діяльності Януковича на посаді прем"єр-міністра".

"На сьогоднішній день президент Ющенко найбільш легітимна політична фігура в країні. Він вибраний усім українським народом і йому тільки першій каденції залишається понад 2,5 років", - підкреслив Кириленко.

На його переконання, "всі ці заяви, які роблять представники Партії регіонів, направлені лише на дестабілізацію ситуації в останній тиждень перед голосуванням на дострокових парламентських виборах".

Богатирьова вважає, що президент Віктор Ющенко після виборів повинен піти у відставку. Так вона прокоментувала незгоду Ющенка з ухвалою ЦВК, яка заборонила йому вести політичну агітацію.

21 вересня ЦВК зобов"язала Президента утримуватися від участі в передвиборній агітації під час виборчого процесу.

22 вересня Ющенко порадив ЦВК не політизувати свою роботу і зазначив, що в Конституції ніде не сказано, що голова держави знаходиться поза політичним процесом.
За матеріалами УНІАН


Зараз ви читаєте новину «Кириленко: Після виборів Янукович повинен піти у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути