Ексклюзиви
субота, 13 серпня 2011 13:39

Кириленко хоче об'єднати опозиційні партії для участі у виборах

Кириленко хоче об'єднати опозиційні партії для участі у виборах

На наступні парламентські вибори опозиційні сили мають йти однією командою, сформувавши єдиний виборчий список. Про це заявив лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко.

"Останні події в країні засвідчили – влада почала діяти по сценарію, у якому немає місця чесним виборам, чесним судам, громадянським свободам. Й уже зараз можна з упевненістю сказати, що парламентські вибори будуть фальсифікуватися", - зазначив він, повідомляє прес-служба партії.

На переконання політика, шалене зростання цін на продукти харчування та комунальні послуги, збідніння населення, відсутність реформ не дає цій владі шансу чесним шляхом здобути перемогу на наступних парламентських виборах. Тому залишається єдиний шанс – їх тотальна фальсифікація.

"Судові справи над опозиційними політиками продемонстрували, що сподіватися на судове оскарження результатів виборів не тільки немає сенсу, але й безвідповідально. Судочинство в Україні втратило будь-які ознаки незалежності й неупередженості й перетворилося на елемент репресивної владної машини", - підкреслив він.

Також на думку Кириленка, реакція демократичних країн на фальсифікацію виборів для Януковича і оточення теж не будуть мати вирішального значення.

"Ми вже сьогодні бачимо, що влада не реагує на жодні протести демократичних країн проти арешту Юлії Тимошенко, тому думати, що це зупинить фальсифікацію парламентських виборів в Україні, безвідповідально", - вважає він.

"Подолати беззаконня та фальсифікацію стане можливим тільки після швидкого об'єднання усіх демократичних партій в єдиний опозиційний кулак для участі спільним списком у наступних парламентських виборах. Робити це потрібно негайно та оголосити про таке об'єднання уже 24 серпня на 20-ту річницю Незалежності України", – переконаний лідер партії "За Україну!".

Зараз ви читаєте новину «Кириленко хоче об'єднати опозиційні партії для участі у виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути