субота, 06 серпня 2011 15:48

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Бютівець": За таких умов 450 мандатів здобудуть "регіонали"

"Бютівець": За таких умов 450 мандатів здобудуть "регіонали"

Арешт Юлії Тимошенко не є несподіваним. Вона неодноразово заявляла про те, що влада спробує це зробити до Дня Незалежності, сказав голова Львівської обласної організації "Батьківщини" Роман Ілик.

"Зволікання може мати для влади фатальні наслідки, враховуючи постійно зростаюче невдоволення населення так званими реформами, - зазначив він. - А період відпусток та літніх канікул - найбільш вдалий для того, аби у справі Тимошенко поставити крапку і усунути її з командою від парламентських виборів, які будуть через рік".

Львівська обласна "Батьківщина" організовує похід у Київ. Ілик закликає усіх охочих львів'ян приєднуватися до них і звертатися в офіс партії на вулиці Івана Франка, 16.

"Я щойно приїхав у Львів із Києва, - повідомив він. - Будемо робити все. По всій Україні так буде, щоб у кінцевому результаті усунути цю злочинну владу". Конкретні кроки партії політик не назвав.

Ілик зустрічався із Тимошенко у день перед арештом.

"Тоді ще якихось загроз не було, що може таке статись. Ми обговорювали робочі питання партії. Мені цікаво, яку позицію сьогодні займуть ті політичні сили, які називають себе опозицією. Якщо знову ділитимуть відсотки, як рік тому, коли Львівську "Батьківщину" незаконно усунули від виборчого процесу ("Батьківщини" не було у списках в Львівській області, - ред.), то чергові парламентські вибори можна не проводити. Бо за таких умов усі 450 мандатів у Верховній Раді здобудуть представники провладних партій та "перевертні".

Львівський "бютівець" схвалює усі дії Юлії Тимошенко у суді.

"Я був на одному із цих так званих судових засідань. Судова реформа остаточно зруйнувала судову систему України. Те, що там відбувалося, не мало нічого спільного з судом. Цей суддя навіть відповісти на запитання не міг, а весь час підглядав у книжечку і цитував кодекс. Суду в Україні немає. Запитайте у пересічних українців, чи вони так само не вважають, і скільки їм коштують судові процеси", - додав Ілик.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець": За таких умов 450 мандатів здобудуть "регіонали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути