Ексклюзиви
вівторок, 19 червня 2007 20:29

Кінах дав Литвину поради, як завоювати довіру виборців

Міністр економіки Анатолій Кінах рекомендує екс-спікерові Володимиру Литвину вести прозору виборчу кампанію.

"Я висловлюю співчуття панові Литвину, що він так істерично починає свою виборчу кампанію в боротьбі за депутатський мандат, і вважаю нижче власного достоїнства вступати з ним у дискусію", - сказав Кінах.

Він дав рекомендацію Литвину, а також іншим політичним силам не починати діалог із суспільством мовою ярликів, штампів, тому що це буде тільки знижувати довіру до них з боку людей.

"Виборча кампанія повинна бути прозорою, необхідно вести чесну розмову з народом, пропонувати напрямки зростання економіки...і на цій основі люди будуть робити свій вибір", - сказав Кінах.

Відповідаючи на запитання про те, чи планує ПППУ йти на вибори окремо, або ж збирається з ким-небудь блокуватися, він відповів, що його позиція й позиція його соратників полягає в тому, що в Україні повинна зміцнюватися стратегія національної єдності.

"Усі, хто розділяє ці принципи - наші соратники, і ми працюємо не на кон"юнктуру, а на майбутнє держави", - сказав Кінах.

Раніше екс-спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що не збирається зраджувати своїх однопартійців і ставати "Кінахом номер два", пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Кінах дав Литвину поради, як завоювати довіру виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути