понеділок, 10 червня 2013 19:49

"Кіна не буде - кіношник захворів" - Чечетов про засідання Ради цього тижня

"Кіна не буде - кіношник захворів" - Чечетов про засідання Ради цього тижня
Михайло Чечетов Фото: job-sbu.org

Перший заступник глави парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що Партія регіонів не збирається проводити позачергову сесію Верховної Ради цього тижня.

Таку думку він висловив у коментарі Gazeta.ua.

"Кіна не буде (позачергової сесії Верховної Ради цього тижня - ред.) - кіношник захворів. Ми отримали три мішка листів, в яких сварять опозицію (через блокування парламенту – ред.), тобто тих нероб, які не дають робити працьовитим із Партії регіонів, а з іншої сторони сварять ЗМІ, що не лають опозицію", - наголосив він.

"Чому ЗМІ мовчать, ті ледарюють, поїдають народні гроші, совісті в них немає, а ЗМІ засунули голову в пісок, як страуси", - додав політик.

Окрім того, він наголосив, що "європейський політичний бомонд виступив із протестом проти дій опозиції, які направлені на руйнування парламентаризму, вони не дають працювати парламенту, та прийняти пакет законодавчих актів по євроінтеграції для того, щоби ми успішно підписали Угоду про Асоціацію з ЄС у Вільнюсі".

Також, політик додав: "Варто нагадати, що навіть Юлія Тимошенко звернулася до опозиціонерів, і каже: "Вистачить ледарювати, треба справою займатися, і разом із Партією регіонів працювати на державу".

Тому, за його словами, все це свідчить про те, що Партія регіонів намагалась йти на компроміс із опозицією, і тепер залежить все від того, як себе поведуть опозиціонери.

"На цьому тижні ми проводити позачергове засідання не будемо. У вівторок (18 червня – ред.) прийдемо у парламент, і подивимось, чи зробить опозиція висновки. Якщо опозиція продовжить блокування, то ми перейдемо до іншого приміщення, аби провести сесію без них. Тоді вже без сопливих обійдемося", - резюмував він.

Нагадаємо, в ЗМІ з'явилася інформація, що представники парламентської більшості зібрали близько 240 підписів народних депутатів за проведення позачергового засідання Верховної Ради, і відбудеться воно в середу, або четвер.

Водночас, повідомляється, що парламентська фракція Партії регіонів вже визначилася із порядком денним позачергового засідання.

Зараз ви читаєте новину «"Кіна не буде - кіношник захворів" - Чечетов про засідання Ради цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути