неділя, 21 липня 2019 16:04

Кіберполіція мусила втрутитися у порушення на виборах

Автор: gk-press.if.ua
 

На дільниці в Тисмениці на Івано-Франківщині зафіксували Wi-Fi мережу з агітацією за кандидата-мажоритарника від партії "Слуга народу" Ігоря Фріса.

Про це повідомляє "Чесно".

Голова дільниці у Тисмениці Микола Іванишин заявив, що порушення помітила спостерігач близько 10:30. Вона звернулася до членів ДВК. На місце прибула кіберполіція.

Станом на 12:00 цього Wi-Fi на дільниці вже не було. А на сайті провайдера, який обслуговує дільницю, з'явилося вибачення перед виборцями. Провайдер пояснив, що спрацював людський фактор і агітацію забули вчасно прибрати.

За словами керівника поліції Івано-Франківської області Володимира Голубоша, повідомлення про агітацію з Wi-Fi-розповсюджувачами інтернету під ніками кандидатів у депутати зафіксували також у сусідньому окрузі - №83.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виборцям продають пиріжки по 5 коп.: у поліції заперечують будь-яку політичну агітацію

Сьогодні в Україні проходять дострокові парламентські вибори. Дільниці відкрилися о 8:00 і працюватимуть до 20:00. На одній із виборчих дільниць у місті Покров на Дніпропетровщині проголосували 100% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Кіберполіція мусила втрутитися у порушення на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути