вівторок, 04 жовтня 2016 15:49

Керівництво Державного водного агентства працює неефективно - Одарченко

Керівництво Державного водного агентства працює неефективно - Одарченко
фото: golos.ua

Народний депутат від "Батьківщини", екс-губернатор Херсонщини Юрій Одарченко заявив про неефективну роботу керівництва Державного агентства водних ресурсів.

"Як депутат, обраний у мажоритарному окрузі на Херсонщині, можу сказати, що Державне управління водних ресурсів не працює", – наголосив парламентар під час розгляду законопроекту №3323 (проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, які регулюють відносини, пов'язані з одержанням документів дозвільного характеру (щодо спеціального водокористування).

Одарченко каже: "Керівництво Північно-Кримського каналу, Каховського магістрального каналу зловживає службовим становищем, з ознаками серйозних кримінальних злочинів".

Унаслідок таких зловживань, за словами нардепа, на Херсонщині катастрофічно зменшилася кількість зрошувальних земель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" запустила мережу антирейдерських штабів по всій країні

Юрій Одарченко також звернув увагу міністра екології на неефективну роботу виконувача обов'язків голови Державного водного агентства.

"Херсонщина потерпає від того, що немає робочих місць і багато земель сільгосппризначення є незрошеними. Замість того, щоб докласти всіх зусиль і хоча б на третину збільшити кількість зрошувальних земель, Держагентство створило систему поборів з водокористувачів і тільки те й робить, що збирає гроші з них, а не розвиває систему", – розповів народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Країну хтось зливає. Або влада, або люди, які ставлять їй підніжки", - активіст про економічні злочини в Карпатах

Одарченко зауважив, що не внесено жодного законопроекту, який би створив умови для розвитку зрошувального землеробства.

Народний депутат від "Батьківщини" повідомив, що незабаром проводитиметься конкурс на заміщення вакантної посади керівника агентства, і попросив міністра екології звернути пильну увагу на нові кадрові призначення.

"Прошу вас звернути увагу і принципово підійти до кадрових призначень, подивитися на ті прорахунки, які були в роботі нинішнього виконувача обов'язків керівника агентства і залучити до роботи фахову людину, яка наступного року посприяла би відчутному зростанню кількості зрошувальних земель", – заявив Юрій Одарченко.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво Державного водного агентства працює неефективно - Одарченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути