пʼятниця, 13 червня 2008 20:01

Катеринчук позбавив мандатів усю свою фракцію

5 депутатів Блоку Миколи Катеринчука були позбавлені депутатських мандатів.

Таке рішення 13 червня в ході другої міжпартійної конференції Київської міської регіональної організації політичної партії "Європейська партія України" і регіональної організації політичної партії "Європейська платформа".

Про це на прес-конференції заявив Микола Катеринчук.

Це депутати Володимир Лановий, Олексій Рєзніков, Павло Тесленко, Борис Гавриленко, Роман Ярошенко.

За словами Катеринчука, у київську виборчу комісію було спрямоване повідомлення про рішення міжпартійної конференції з проханням у триденний термін прийняти рішення про визнання обраними і зареєстрованими наступних за чергою кандидатів у депутати Київради за списком Блоку Миколи Катеринчука.

Рішення про дострокове припинення повноважень 5 депутатів, обраних за списком Блоку Миколи Катеринчука, було ухвалено на підставі відсутності особистих заяв депутатів про входження до складу фракції блоку в Київраді.

Дане рішення учасники конференції ухвалили, керуючись законом "Про статус депутатів місцевих рад", угодою про утворення виборчого блоку місцевих організацій політичних партій на позачергових виборах депутатів у Київраду, а також з огляду на акт від 13.06.08, що затвердив факт відсутності особистих письмових заяв депутатів про входження до складу депутатської фракції Блоку Миколи Катеринчука в Київраді.

"П"ятниця 13 стала для депутатів-зрадників Тесленка, Ярошенка, Гавриленка фатальним днем, я вважаю, що в такий спосіб ми довели нашу вірність заявленим гаслам і тим виборцям, що проголосували за нас на дострокових виборах у Києві", - заявив Катеринчук.

Народний депутат також додав, що дана історія на цьому, можливо, не закінчиться, і названі депутати спробують відстояти свою позицію в суді, однак Катеринчук не сумнівається, що правда на "його стороні".

Як відомо, саме завдяки депутатам Блоку Катеринчука Олесь Довгий вдруге став секретарем Київради, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук позбавив мандатів усю свою фракцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути