Ексклюзиви
понеділок, 01 грудня 2008 12:45

Каськів: Яценюк втілює нову надію

І це покладає на нього набагато більші зобов"язання, ніж просто на особистість.

Таку думку висловив народний депутат України від блоку НУ-НС, лідер "Пори" Владислав Каськів, коментуючи заяву екс-спікера Арсенія Яценюка про те, що у створюваній ним партії не буде осіб зі "скелетом у шафі" і що його політсила сповідуватиме ідеологію вдосконаленої форми державно регульованого лібералізму.

"Яценюк, безумовно, втілює нове політичне покоління і, я б сказав більше, - нову надію. Це його великий плюс. Але це таїть у собі й певні проблеми - його вже в країні всі розглядають не як Арсенія Петровича Яценюка, а як певний символ, як збірний образ нової надії. Що покладає на нього набагато більші зобов"язання, ніж просто на особистість", - сказав політик.

Каськів також переконаний, що Яценюк "з цим завданням впорається".

Правда, сказав він, все залежить від того, наскільки він правильно змоделює перші свої кроки, визначить стратегічні цілі і пріоритети, зокрема і в кадровому складі.

"Сьогодні важко знайти людей без скелетів у шафі, і те, що він почав їх шукати, - це дуже великий плюс. Такі люди є, дав би Бог їх усіх знайти", - відзначив Каськів, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Каськів: Яценюк втілює нову надію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути