вівторок, 12 лютого 2013 14:42

Кандидати в президенти діляться як інфузорії-туфельки – Єфремов про опозицію

Кандидати в президенти діляться як інфузорії-туфельки – Єфремов про опозицію
Олександр Єфремов Фото: panorama.pl.ua

Партію регіонів не лякає можливість проведення дострокових виборів до парламенту. Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав "регіонал" Олександр Єфремов.

"Якщо виникне ситуація, що треба йти на нові вибори, то доведеться змінювати систему голосування. Але це не наша позиція. До неї нас підштовхують представники опозиційних фракцій. Враховуючи, що безвихідних ситуацій не буває, будемо розглядати такі питання", - зазначив він.

Єфремов знає про те, що "регіонали" говорять про необхідність переходу на мажоритарну систему виборів.

"Коли депутат приходить з мажоритарного округу, він живе інтересами своїх виборців. Вони йому казали, що він має працювати таким чином, аби налагодити систему роботи в державі і забезпечити покращення життя. Сьогодні ніхто цими питаннями не займається, у всякому разі із опозиційних сил. Але й домовлятися вони не хочуть. Тоді виникнуть інші рішення", - наголосив депутат.

Відповідаючи на запитання, як більшість може забезпечити голосування в парламенті за зміну системи виборів, коли він заблокований, політик зауважив: "Думаю, у вас не виникає сумнівів, що якось один закон ми проголосуємо. Ми не раз це демонстрували. Не хотіли б повертатися у ту епоху, але якщо виникне необхідність, ми оперативно забезпечимо голосування".

Він вважає, що зараз в Україні перестає працювати політична система.

"Тому що у нас у кожній партії, яка прийшла до парламенту, але не увійшла до більшості, з'являється свій лідер, який хоче бути президентом. У нас було вісім кандидатів в президенти, тепер уже десять. Вони діляться як інфузорії-туфельки. При такій ситуації не працює механізм захисту державних інтересів. Кожен працює лише на себе", - додав "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «Кандидати в президенти діляться як інфузорії-туфельки – Єфремов про опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути