вівторок, 12 лютого 2013 13:28

У Партії регіонів запевняють, що Янукович стурбований

У Партії регіонів запевняють, що Янукович стурбований
Олександр Єфремов Фото: vidomosti-ua.com

Президент Віктор Янукович стурбований ситуацією, яка склалася у парламенті. Про це на брифінгу у ВР сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Президент не мовчить. У мене була розмова з ним з цього питання. Він стурбований справами парламенту. Зі свого боку пропонує послуги, аби вирішити це питання. Він мені задає питання, що треба з його боку зробити, аби нормалізувати ситуацію. Я як людина, яка у більшості відповідає за організацію роботи, сказав, що ми ще не вичерпали всі наші можливості, у тому числі преговорного процесу, щоб звертатися до президента за поміччю. На що він мені відповів: "Якщо виникне така ситауація,то негайно звертайся до мене", - зазначив він.

За словами Єфремова, він з президентом обговорював питання, коли ж запрацює Верховна Рада, аби почалося вирішення нагальних для держави питань.

"Регіонал" звернув увагу, що, коли президент проводить зустрічі на міжнародному рівні, його хвилює виконання тих законодавчих актів, які повинні бути прийняті в Україні.

"Для того, щоб сказати в Європі, що у нас немає проблем з нашого боку. Так само і з економічних питаннь. Президента хвилює, щоб була не тільки політична, а й економічна стабільність у державі", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів запевняють, що Янукович стурбований». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути