вівторок, 12 лютого 2013 09:59

Порошенко: "Якщо я знаходжу можливість приходити і голосувати особисто, чим же так зайняті інші депутати?"

Порошенко: "Якщо я знаходжу можливість приходити і голосувати особисто, чим же так зайняті інші депутати?"
Петро Порошенко. Фото: kontrakty.ua

Першим пунктом порядку денного Верховної Ради має бути питання ратифікації угоди щодо лібералізації візового режиму з Європейським Союзом.

Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив народний депутат Петро Порошенко.

Він наголосив, що одне з ключових питань зараз для країни — це налагодження співпраці з Євросоюзом, однак парламент цим не займається

"Коли хтось каже, що у нас є дві дати — саміт 25 лютого і листопадовий саміт східного партнерства, де підпишемо Угоду про асоціацію з ЄС, то це не правда. Не працює тут радянська система, де ми під певну дати досягаємо певних успіхів", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політичні умови ЄС щодо України стали більш гнучкими - експерт

Порошенко додав: "У нас у Верховній Раді лежить угода про лібералізація візового режиму, який створює позитив для абсолютної більшості українських громадян. Вона не ратифікується вже півроку. Мною підписано звернення, щоби негайно першим пунктом порядку денного поставити питання ратифікації, воно не викликає жодної дискусії".

Відповідаючи на зауваження, що парламент не може розглянути це питання, оскільки заблокований опозицією, нардеп підкреслив:

"Треба голосувати особисто. І якщо я знаходжу для себе можливість приходити, нікому не передавати картку, голосувати особисто, чим же так зайняті інші депутати, які борються за те, щоби порушувати Конституцію?".

 

Зараз ви читаєте новину «Порошенко: "Якщо я знаходжу можливість приходити і голосувати особисто, чим же так зайняті інші депутати?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути