пʼятниця, 16 жовтня 2015 23:17

Канада дасть Україні $10 мільйонів на боротьбу з російською пропагандою

Канада дасть Україні $10 мільйонів на боротьбу з російською пропагандою
www.dengi-info.com

Правляча партія Канади обіцяє створити 10-мільйонний фонд для фінансування медіа, які будуть боротися з російською пропагандою.

Про це йдеться у відповіді керівника виборчого штабу Консервативної партії Канади Дженні Бірн на запит Конгресу українців Канади, передає Укрінформ.

"Переобраний Консервативний уряд допоможе Україні протистояти путінській машині пропаганди. Ми створимо "Цифровий Фонд Свободи" і протягом чотирьох років вкладемо в нього 10 млн дол. для допомоги міжнародних груп та незалежних медіа в протидії російській пропаганді в Україні та Східній Європі", - зазначила Бірн.

Вона підкреслила, що російська інформаційна війна проти України стала частиною військового вторгнення. "Путін веде інформаційну війну проти України з використанням телебачення, Інтернету та соціальних медіа як складову військового вторгнення. Метою цього є поширення дезінформації та маніпулювання громадською думкою", - підкреслила керівник виборчого штабу Консервативної партії.

Нагадаємо, 19 жовтня в Канаді пройдуть федеральні вибори, за результатами яких буде сформовано новий уряд. Зараз опитування свідчать, що найбільшу підтримку населення має опозиційна Ліберальна партія, від якої на 4% відстає Консервативна. Нині більшість у парламенті країни має Консервативна партія, а посада прем'єр-міністра вже 10 років займає її лідер - Стівен Харпер, відомий своєю проукраїнською позицією.

Зараз ви читаєте новину «Канада дасть Україні $10 мільйонів на боротьбу з російською пропагандою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути