понеділок, 14 листопада 2011 20:35

Кабмін вирішив жорсткіше карати повій

Кабмін вирішив жорсткіше карати повій

Кабінет міністрів України пропонує Верховній Раді збільшити розмір штрафів за заняття проституцією. Про це говориться в проекті закону №9406 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за заняття проституцією та підвідомчості відповідних справ", повідомляє УНН.

Зокрема документом пропонується встановити, що заняття проституцією тягне за собою накладення штрафу від 10 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також законопроект передбачає, що ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення тягнуть за собою накладення штрафу від 20 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Окрім цього проектом передбачається внесення змін до ряду статей Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо передачі повноважень з розгляду матеріалів про заняття проституцією органам внутрішніх справ (міліції).

У пояснювальній записці наголошується, що прийняття законопроекту сприятиме невідворотності відповідальності за адміністративні правопорушення, та протидії злочинам у сфері суспільної моралі.

Згідно результатів всеукраїнського дослідження, проведеного експертами Інституту Горшеніна, переважна більшість українців (85,1%) засуджує проституцію.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін вирішив жорсткіше карати повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути