середа, 22 червня 2011 07:53

До Пагорба Слави у Львові стягують міліцію

До Пагорба Слави у Львові стягують міліцію

До меморіалу Пагорб Слави у Львові починають стягувати додаткові підрозділи правоохоронців.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua з місця події, приїхали три автобуси з міліціонерами, один автобус зі спецпідрозділом "Грифон", ЛАЗ і вантажівка з "Беркутом". Раніше повідомлялося, що біля пагорба чергує один автобус з "Беркутом" і патрульне авто.

Також відомо, що приїхали 8 автобусів із силовиками до військового меморіалу "Марсове поле". Вони зупинилися на вул. Пекарській.

"Додаткові сили міліції стягують про всяк випадок. Територію в оточення брати не будуть", - сказав речник ГУ МВС у Львівській області Денис Харчук.

За його словами, наразі все тихо і немає інформації, чи прибули до Львова для проведення акцій представники організацій "Євреї проти Гурвіца" і "Євреї проти антисемітизму".

Як відомо, 22 червня ліві організації запланували провести акції на Пагорбі Слави у Львові. Проте напередодні Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення за позовом Львівської міської ради щодо заборони проведення масових заходів у Львові 22 червня. Тим часом, 22–26 червня на Львівщині відбудуться заходи до 70-річчя масових розстрілів у Галичині.

Нагадаємо, голова Асоціації єврейських організацій і громад (Вааду) України Йосиф Зісельс заявляв, що керівництво в організаціях "Євреї проти Гурвіца" і "Євреї проти антисемітизму" здійснюють не євреї, а люди, які мають безпосереднє відношення до радикальних російських націоналістичних угруповань.

Зараз ви читаєте новину «До Пагорба Слави у Львові стягують міліцію ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути