середа, 05 серпня 2009 18:05

Ізраїльська поліція перевіряє, чи є в країні Лозінський

Ізраїльська поліція перевіряє, чи є в країні Лозінський
Поліція Ізраїлю поки не має інформації щодо можливого перебування в цій країні колишнього народного депутата від БЮТ Віктора Лозінського, оголошеного у міжнародний розшук.

Про це сьогодні повідомив прес-секретар поліції Ізраїль Алекс Кагальський.

За його словами, поліція Ізраїлю ознайомлена з інформацією, що з"явилася в ЗМІ з цього приводу. "На даний момент точної відповіді немає, чи перебуває Лозінський в Ізраїлі. Правоохоронні структури країни перевіряють всю цю інформацію. Поки ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію", - сказав він.

Кагальский також зауважив, що зможе дати якусь точну інформацію з цього приводу, тільки після того як все буде перевірено в комплексі. "Я думаю, що завтра вранці буде якась інформація", - сказав він.

Сьогодні у ЗМІ з"явилася інформація, що колишній народний депутат від БЮТ Віктор Лозінський, обвинувачений у скоєнні навмисного вбивства і розшукуваний міліцією та Інтерполом, ймовірно, переховується в Ізраїлі. Згідно з інформацією, Лозінський вже тривалий час перебуває в курортному місті Нетанія (29 км від Тель-Авіва), на середземноморському узбережжі Ізраїлю, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльська поліція перевіряє, чи є в країні Лозінський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути