Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2022 20:28

Ізраїль евакуює з України сімʼї дипломатів, ще дві країни закликали громадян виїхати

Ізраїль евакуює з України сімʼї дипломатів, ще дві країни закликали громадян виїхати
Евакуацію сімей ізраїльських дипломатів і співробітників посольства у Києві оголосили на тлі побоювань нового вторгнення РФ. Фото: pixabay.com

Ізраїль вирішив евакуювати з України сім'ї своїх дипломатів і співробітників посольства у Києві через побоювання повномасштабного вторгнення Росії, а також посилення напруги на кордоні.

Міністерство закордонних справ країни також опублікувало попередження для своїх громадян, закликавши їх не їздити до України, повідомляє Times of Israel.

Заяву зробили після того, як британське видання Jewish News повідомило, що єврейські благодійні організації готують плани евакуації українських євреїв на випадок початку війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще три країни закликали своїх громадян негайно покинути Україну

МЗС Австрії та Латвії також рекомендують своїм громадянам утриматися від поїздок до України без нагальної потреби з огляду на напруження, спричинене переміщенням російських військ на українському кордоні.

Усім австрійцям, які зараз перебувають в Україні, порекомендували зареєструватися на сайті МЗС Австрії та "уважно стежити за розвитком ситуації у ЗМІ".

Водночас посольство Латвії в Україні працює у звичайному режимі.

Слідом за Японією Франція також закликала своїх громадян утриматися від поїздок, особливо у північні та східні регіони України. Дипломати не радять французам їхати в Україну, якщо у них немає там важливих справ.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль евакуює з України сімʼї дипломатів, ще дві країни закликали громадян виїхати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути