Ексклюзиви
вівторок, 07 листопада 2017 14:43

"І чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь" - де вчаться діти українських політиків
5

Діти українських політиків і чиновників вчаться за кордоном. Про це йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Донька голови фракції "Народний фронт" Максима Бурбака Катерина вчиться у міському університеті Лондона. В середньому рік навчання у цьому закладі вартує від $20 тис.

Автор: bihus.info
 

Це без витрат на проживання, харчування та дозвілля. Дівчина закінчила школу в Чернівцях та зараз перебуває у Великій Британії. За словами Бурбака, Катерина отримає закордонну освіту та одразу ж повернеться додому: "Я вважаю, навчання, коли діти навчаються, а потім повертаються і працюють на нашу державу, буде найкращим подарунком нашій державі".

Голова коаліційної фракції "Блоку Петра Порошенка" Артур Герасимов відправив свою доньку вчитися до Канади у приватний коледж Бронте. Сам заклад збирає найталановитіших дітей з усього світу та дає можливість вступити у найкращі світові вузи.

Автор: bihus.info
 

Прихильник європейської освіти і депутат від БПП Ігор Кононенко. Його середня та молодша доньки навчалися у Швейцарії - молодша у школі TASIS, а тепер вступила до університету Маргоні, а середня вивчала основи готельно-ресторанного бізнесу в інституті Гліон.

Автор: bihus.info
 

Донька першого віце-спікера Ірини Геращенко Анна Зацепіна встигла закінчити британський університет Реддінг та кембриджські курси. Про це свідчить її профіль на Linkedin.

Автор: bihus.info
 

Відправляють вчитися за кордон своїх дітей не лише депутати, але й судді та прокурори. Зокрема, дока судді Київського апеляційного адміністративного суду Світлани Шелест Вікторія також була студенткою міського університету Лондона.

Автор: bihus.info
 

А донька керівника одного з Департаментів Генпрокуратури Михайла Лєдовських Валерія - випускниця швейцарського коледжу Du Lemane.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Береги швейцарської Рів'єри, Лондон, США - діти народних депутатів обирають елітні вузи

1 вересня генпрокурор Юрій Луценко свого молодшого сина Віталія відвів до одного з найпрестижніших вузів країни - Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка.

Зараз ви читаєте новину «"І чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь" - де вчаться діти українських політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути