середа, 06 вересня 2017 10:29

Береги швейцарської Рів'єри, Лондон, США - діти народних депутатів обирають елітні вузи

Береги швейцарської Рів'єри, Лондон, США - діти народних депутатів обирають елітні вузи
Нардеп Олександр Герега із сином Тарасом, який навчається в інституті вищої освіти "Гліон" на березі швейцарської Рів'єри. Фото: "Наші гроші"

Діти українських політиків зустрічали День знань не у вітчизняних вузах, а в елітних навчальних закладах Європи та Америки. Про це йдеться у програмі "Гроші".

Син бізнесмена і нардепа Олександра Гереги - Тарас Герега живе у Швейцарії і навчається в одному з кращих міжнародних вузів готельного менеджменту, в інституті вищої освіти "Гліон", розташований на березі швейцарської Рів'єри. Вартість навчання тут за 1 семестр стартує від 615 тис. грн. Щоб отримати диплом бакалавра, потрібно провчитися 7 семестрів, що становить 4 млн грн. І це не враховуючи проживання і харчування, яке в Швейцарії є одним з найдорожчих у світі.

Син ще одного парламентарія Ігоря Гриніва - Роман Гринів навчається в університеті Вірджинії в США. Там рік навчання коштує 600 тис. грн.

Деякі діти політиків встигли повчитися у кількох вузах. Наприклад, син скандального Борислава Розенблата – Олег, вчився у трьох університетах Європи: англійський Белербис (Bellerbys College London), коледж Брайтон, де вартість курсу навчання коштує близько 230 тис. грн, а також у Букінгемському університеті в Лондоні. Там за рік навчання потрібно заплатити 600 тис. грн, за проживання та їжу – ще стільки ж. Ще один диплом син скандального нардепа поїхав здобувати у Німеччину до Мюнхенської бізнес-школи, де за навчання потрібно віддати 300 тис. грн на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 46 тис. грн на рік: син Луценка пішов на платне навчання у престижний вуз

Раніше глава уряду Володимир Гройсман заявив, що не всім в Україні потрібна вища освіта. Про це він сказав під час урочистостей з нагоди Дня знань у навчально-виховному комплексі "Ерудит" у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Береги швейцарської Рів'єри, Лондон, США - діти народних депутатів обирають елітні вузи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути