пʼятниця, 25 червня 2010 14:39

Хорошковський натякнув, що викличе Тимошенко до СБУ

У справі про незаконне розмитнення 11 млрд. кубометрів газу будуть викликані всі особи, в незалежності від посад, які вони займали.

Про це сьогодні на брифінгу в Києві заявив глава СБУ Валерій Хорошковський.

"Будуть викликані всі особи, які тим чи іншим чином були причетні до цієї справи, незважаючи на їхні минулі позиції в уряді і в інших організаціях, оскільки державі завдано великих збитків", - сказав він.

Як повідомлялося, 24 червня Печерський районний суд Києва обрав для екс-голови Державної митної служби України Анатолія Макаренка запобіжний захід у вигляді арешту строком на два місяці.

Макаренко був заарештований 23 червня в рамках розслідування кримінальної справи щодо законності розмитнення 11 млрд. кубометрів газу, який належав компанії "РосУкрЕнерго".

24 червня лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликала Генеральну прокуратуру і Службу безпеки України не переслідувати її урядову команду, яка за часів її прем'єрства брала участь у розмитнення 11 мільярдів кубометрів газу, адже ці люди виконували її особисті доручення.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський натякнув, що викличе Тимошенко до СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути