четвер, 24 червня 2010 10:40

Кожем"якін: Хорошковський перетворив СБУ у напівкримінальну структуру

Кожем"якін: Хорошковський перетворив СБУ у напівкримінальну структуру

Служба безпеки України перетворилася на репресивний механізм, заявив перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем"якін, коментуючи затримання екс-голови Державної митної служби Анатолія Макаренка.

Як повідомили у прес-службі БЮТ, за словами Кожем"якіна, "факт затримання екс-голови Державної митної служби Анатолія Макаренка Службою безпеки України свідчить про те, що СБУ повністю перетворилася на репресивний механізм розправи над тими, хто не давав можливості наживатися певним колам ділків за рахунок української держави".

Народний депутат зазначив, що "сьогодні вся Україна пересвідчилась, що керівник державного органу, на який покладено захист національних інтересів, остаточно перетворив СБУ у напівкримінальну структуру, яка стоїть на захисті владних олігархічних кіл та кланів".

На переконання Кожем"якіна, "політична вендета, яку розпочав голова СБУ проти керівників державних органів, які протистояли корупції, остаточно засвідчує, що Хорошковський прийшов у Службу безпеки України виключно обслуговувати забаганки діючої влади та водночас вирішувати свої особисті бізнесові питання".

"БЮТ не допустить будь-яких незаконних дій, а тим більше політичних репресій над тими, хто чесно і сумлінно виконував покладені на них Конституцією та законами України обов"язки. А пану Хорошковському і тим, чиї замовлення він виконує, ми б порадили брати приклад з тих людей, яких вони сьогодні кидають за грати", - сказав Кожем"якін.

Зараз ви читаєте новину «Кожем"якін: Хорошковський перетворив СБУ у напівкримінальну структуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути