четвер, 24 червня 2010 18:38

Екс-глава Держмитслужби не знає, за що Хорошковський його затримав

Екс-глава Держмитслужби не знає, за що Хорошковський його затримав

Колишній керівник Державної митної служби Анатолій Макаренко не розуміє, за що його затримали. Про це він заявив в коментарі журналістам перед початком судового засідання, передає "ЛІГА".

"Мені, чесно кажучи, незрозуміло, чому я вчора був затриманий. Я прибув за повісткою в певний термін. Я не кажу, що це політична справа. Я державний чиновник, що тимчасово не працює, - заявив Макаренко.

Кажучи про слідчого, який веде справу, Макаренко відзначив: "Це молода людина, вона виконала доручення свого керівництва".

Відповідаючи на запитання журналістів, як, на його думку, розвиватиметься ця справа, Макаренко відзначив: "Я, на жаль, живу в державі, де є несподіване минуле і іноді несподіване майбутнє. Тому без політичних заяв хочу сказати, що будь-яка держава в умовах викликів і ризиків сучасності має такі спецслужби, які займаються захистом інтересів фінансово-промислових груп, а не національної безпеки України, тим державам буде складно".

Також він додав, що вчора його допитували близько дев"яти годин.

Крім того, перед початком засідання адвокат Макаренка Євген Солодко заявив журналістам, що підстав для затримання його підзахисного не було.

Нагадаємо, 24 червня Служба безпеки України затримала екс-голову Державної митної служби Анатолія Макаренка.

Зараз ви читаєте новину «Екс-глава Держмитслужби не знає, за що Хорошковський його затримав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути