четвер, 02 серпня 2012 17:40

Хочеться почути, як "УДАР" ставиться до імпічменту Януковича - Гарань

Хочеться почути, як "УДАР" ставиться до імпічменту Януковича - Гарань
Головне, на думку політолога, як поведуть себе люди з другого, третього десятку списку, яких ніхто не знає. Фото: glavred.info

Перша десятка партії "УДАР" складена доволі вдало. Присутні прізвища відомих людей. Політтехнологічно все зроблено достатньо грамотно.

Так прокоментував Gazeta.ua список кандидатів у депутати від партії Віталія Кличка "УДАР" політолог Олексій Гарань.

"Виникають питання по багатьох людях, які йдуть у другій десятці. Багатьох ми просто не знаємо. Постає питання, як вони будуть себе поводити. Ми бачимо, що Кличко зреагував на критику руху "ЧЕСНО". Завдяки цьому вже немає в списках Івана Плачкова. Водночас ми бачимо у списках Кирила Поліщука, який був у блоці Черновецького і підтримував його. Також є колишній мер Одеси Едуард Гурвіц. Чи підпадає він під критерії "ЧЕСНО"? У списку є Дмитро Крейнін. Пишуть, що це екс-зять спікера Литвина. Ну, як то кажуть, син за батька не відповідає", - сказав Гарань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крім двох людей, у списку Кличка довіряти нікому - Данилюк

На його думку, те, що "УДАР" прислухається до критики подібних громадських ініціатив у цілому позитивно. Звичайно, треба розуміти, що коли кандидатів аналізують за певними критеріями, завжди буде присутня схематичність і суб'єктивізм. Але все одно добре, що вони критикують, перевіряють кандидатів.

"Головне, як поведуть себе люди з другого, третього десятку списку, яких ми не знаємо. Дуже важливо, що на з'їзді вони зобов'язалися не вступати у коаліцію з Партією регіонів. Це плюс. Хотілося б почути від "УДАРу", як вони ставляться до питання імпічменту Януковича. Тому що ми розуміємо, що він є джерелом авторитаризму в Україні. Наприклад, Королевська весь час критикувала уряд Азарова, але ніколи не критикувала Януковича", - заявив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Хочеться почути, як "УДАР" ставиться до імпічменту Януковича - Гарань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути