середа, 19 червня 2019 12:22

Харківський депутат використовує стилістику Зеленського в передвиборній кампанії

Харківський депутат від "Відродження" Олександр Ткаченко розмістив зовнішню рекламу, в якій простежується використання стилістики брендбуку партії президента Володимира Зеленського.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook відомий харківський журналіст Павло Федосенко, передає Depo.Харків.

"Вам нічого стилістика, дизайн і кольори не нагадують? Ось і мені нагадують. А представникам президентської партії - мабуть, ні. В іншому випадку пішла б якась реакція. Адже якщо "хапуга, злодій і казнокрад" (Олексій, ви, здається, так висловилися?) намагається виїхати за рахунок рейтингу чужої йому партії - реакція повинна бути, is not it? А поки дуже вже схоже на договорняк. Мовляв, ми тебе в своїх лавах бачити як би не хочемо - але на твій піар очі закриємо", - пише Федосенко в своєму пості.

Федосенко так само зазначає, що кандидатуру Ткаченко не підтвердив і активний представник "Слуги народу" в Харківській області Олексій Кусов.

"Пару тижнів тому у мене (та й не тільки в мене) з'являється інформація про те, що депутат облради від "Відродження" Олександр Ткаченко - фаворит мера, великий любитель піаритися на роботі комунальників і погрожувати харків'янам у соцмережах - буде балотуватися по 174-му округу від "Слуги народу". Однак Кусов запевняє, що Ткаченко до партії не має абсолютно ніякого стосунку. І на фото мажоритарників зі з'їзду його дійсно немає. Здавалося б - висновки зроблені, питання закрите. Ура", - пише Федосенко.

Відзначимо, що не так давно президент Володимир Зеленський також відхрестився від скандального депутата, за що йому подякували активісти-євромайданівці.

Нагадаємо, що одіозний харківський депутат-"відроджинець" Ткаченко став відомий після того, як обізвав виборців "ублюдками", "сволотою" і "покидьками", а також пригрозив активістам розправою. Також він потрапляв до поля зору ЗМІ як один із учасників відомої "кооперативної схеми". А днями стало відомо, що прокуратура взялася за депутата Ткаченка вже за іншою справою - через перепродаж міськраді її ж будинку з мільйонним наваром.

При цьому, навіть попри на широкий розголос справах, правоохоронці перебігу їм не дали.

  Нардеп Олександр Ткаченко розмістив зовнішню рекламу,  використовуючи стилістику брендбуку партії президента Володимира Зеленського
Нардеп Олександр Ткаченко розмістив зовнішню рекламу, використовуючи стилістику брендбуку партії президента Володимира Зеленського
Зараз ви читаєте новину «Харківський депутат використовує стилістику Зеленського в передвиборній кампанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути