середа, 06 серпня 2008 12:32

Хара про друге президенство Ющенка та хитрощі Тимошенко

У Ющенка були шанси залишитися на другий президентський термін після 2006 року.

Тоді була можливість домовитися з тими політичними силами, які створили антикризову коаліцію. Але він цього не зробив, тому маловірогідно, що сьогодні якась політична сила погодиться на те, щоб він був вибраний на другий термін.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Василь Хара, коментуючи інформацію про те, що Віктор Ющенко вдруге стане головою держави, якщо зуміє домовитися з політичними опонентами про конституційну реформу, яка передбачає обрання президента парламентом.

"Зараз гідних претендентів на президентське крісло за кількістю голосів три – це Янукович, Тимошенко і Ющенко. Якби всього дві політичні сили брали участь у виборах, то, можливо, були б торги, але оскільки основний мотив Ющенка – повернути собі повноваження, ще ті царські, які були з часів Кучми, то така домовленість маловірогідна", – відзначив політик.

Коментуючи можливість самостійного відходу Юлії Тимошенко з посади прем"єра, оскільки в опозиції легко готуватися до президентської виборчої кампанії, "регіонал" Хара підкреслив, що "головним мотивом відходу Тимошенко у відставку є те, що відбуваються негативні процеси в економіці і фінансах держави.

Зараз Тимошенко намагається підкуповувати виборців, розкидаючись грошима. Адже збільшення бюджету відбувається не за рахунок зростання економіки, а за рахунок податкової бази. Це у свою чергу веде до зниження товаровиробництва. Поки населення ще не почало відчувати це на собі, саме на цій хвилі вона піде, і, як завжди, звалить всю провину на своїх попередників", – резюмував парламентарій, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Хара про друге президенство Ющенка та хитрощі Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути