вівторок, 04 грудня 2012 01:02

"Губернатори організовували весь виборчий процес і не тільки в рамках закону" - нардеп

"Губернатори організовували весь виборчий процес і не тільки в рамках закону" - нардеп
Спірідон Кілінкаров. Фото: lb.ua

У Партії регіонів була одна мета - сформувати одноосібну більшість, та тепер вона отримала те, що заслужила.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від КПУ Спірідон Кілінкаров.

"Результати виборів безсумнівно відображали б реальне ставлення виборців до влади, якби вони були проведені дійсно демократично, без адмінресурсу, без голосування на дому і багатьох інших факторів, які мали місце під час виборчої кампанії. На жаль, результати виборів не відображають реального відношенню людей до влади", - наголосив він.

Коментуючи інформацію про те, що президент Віктор Янукович збирається звільнити губернаторів, які начебто погано себе проявили під час виборчої кампанії, комуніст підкреслив:

"Губернатори насправді займалися організацією всього виборчого процесу. Не тільки в рамках закону, те що вони мали робити, а й керували усім виборчим процесом. Ні для кого не є секретом, що і суди, і адмінресурс, і голови адміністрацій – вся ця машина була задіяна на вирішення головної задачі – забезпечення результатів виборів. Більше того, по кожній області були певні завдання, які губернатори мали виконати. Якщо виходити з цієї логіки – доведеного завдання, що вони мали виконати, та не виконали – певно в цьому логіка є: не виконав задачу, не зміг застосувати адміністративний ресурс – іди у відставку".

"Із самого початку Партія регіонів закладала просту ідею - сформувати одноосібно більшість. Тепер  вони отримали те, що заслужили", - підкреслив Кілінкаров.

Зараз ви читаєте новину «"Губернатори організовували весь виборчий процес і не тільки в рамках закону" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути