середа, 21 березня 2018 11:50

Очільника Одещини звинуватили в порушенні закону

Очільника Одещини звинуватили в порушенні закону
Одеський губернатор Максим Степанов приймає заходи, які суперечать рішенню сесії Одеської обласної ради. Фото: РБК-Україна

Одеський губернатор Максим Степанов вирішив всупереч рішенню сесії Одеської обласної ради призначити Олександра Ройтбурда в.о. директора Одеського художнього музею. 19 березня губернатор прийшов особисто вводити Ройтбурда на пост керівника установи.

Про це повідомляють "Одесские ведомости".

Розповідаючи про свій вчинок, Степанов заявив, що виконує рішення конкурсної комісії. Присутні на даному заході депутати нагадали голові ОДА, що його рішення суперечить закону України "Про культуру", за яким подібні призначення відведені до компетенції голови облради.

Видання нагадує, що головним завданням, яке президент поставив перед Максимом Степановим, була реконструкція до кінця року траси Одеса-Рені. Сам Степанов майже рік тому запевняв, що в 2017 році завершать роботи на трасі Одеса-Рені. Про це писав на своїй сторінці в Facebook.

"Дороги, якими ніхто не займався десятки років, всі й відразу зробити неможливо. На це потрібно близько 26 млрд гривень. Але є стратегічно важливі. І вони будуть зроблені найближчим часом", - написав Степанов у квітні 2017-го. Поки що траси немає.

Але губернатор демонструє підвищену увагу до культури і призначає Олександра Ройтбурда в.о. директора Одеського художнього музею. Щоправда, розпорядження про його призначення на сайті облдержадміністрації поки що не опубліковане.

Зараз ви читаєте новину «Очільника Одещини звинуватили в порушенні закону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути