понеділок, 23 січня 2017 11:18

Гройсман визнав "тотальну бідність" у країні

Гройсман визнав "тотальну бідність" у країні
УНІАН

Бізнес нарікає на тиск влади.

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на економічному семінарі.

"На місцях є низка проблем, на які скаржиться бізнес. Наше завдання - не допускати жодного тиску ні з боку контролювальних структур, ні з боку органів державної влади", - заявив він.

"Іноді на рівні міста, району, області створюють непосильні умови для розвитку інвестицій. Це все маємо ліквідувати. Якщо хочете у доброму розумінні цього слова оголосити війну. Всім тим, хто встає проти того, хто створює робочі місця. Не дає можливості вирвати країну із тотальної бідності", - сказав прем'єр.

Ніколи грошовий верстат не робив країну успішною, продовжив Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один із міністрів отримав понад 25 тис. грн премії

Згадуючи про інвесторів, прем'єр сказав: "Маємо бути їм вдячні. Не вийти по телебаченню і сказати: "Боже, які ви добр, що створили робочі місця". Ні. Кожен день маємо допомогати бізнесу бути ефективним".

Прем'єр назвав пріоритетом "економічне зростання".

"Ті, хто "кошмарять" бізнес, для мене класові вороги. Я їх просто не розумію. У мене відторгнення від таких людей. Терпіти не можу тих, хто приходить, отаке воно ущербне. Реальне підприємство, де працюють 20-50... Приходить і починає щось чіплятись, виписувати якісь штрафи. Просто беріть їх і викидайте з підприємств", - додав він.

Володимир Гройсман, якого пропонував БПП, став прем'єр-міністром минулого року.

14 квітня за його призначення проголосували 257 народних депутатів. Того дня Верховна Рада затвердила склад нового Кабміну. Туди увійшли 6 віце-прем'єрів і 16 міністрів. Міністра охорони здоров'я досі не призначили. Його обов'язки виконує Уляна Супрун.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман визнав "тотальну бідність" у країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути