середа, 03 квітня 2019 11:39

Гройсман прокоментував перший тур виборів

Гройсман прокоментував перший тур виборів
Українці голосують так, як вважають за необхідне, каже прем'єр Володимир Гройсман.

Висока явка на виборах засвідчила, що громадянам не байдужа доля країни. Про це сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду в середу.

"У неділю відбувся перший тур президентських виборів. І з огляду на те, як він пройшов - ми самі собі і всьому світу довели, що є демократичною країною. Яка має прекрасних громадян, які мають можливість вільно і спокійно прийти і проголосувати, так, як вважають за необхідне.

Маємо достатню високу явку. Це означає тільки єдине для мене - для громадян не байдужа доля України", - заявив він.

"Було би доречно згадати, що сказав 35-ий президент США Джон Кеннеді - "Не питай, що країна зробила для тебе. А запитай у себе, що ти зробив для своєї країни", - додав Гройсман.

"Не потрібно з одного боку піддаватися розчаруванням. Бо в останні роки, як би не було складно, утверджуємо нашу незалежність. З іншого - не може бути ніякої ейфорії.

Ніхто один не може змінити ситуацію, тільки разом. Якщо говорити за себе і уряд, то ми в цей історичний момент робимо і будемо робити далі, щоб Україна стала сильною і розвинутою", - також сказав прем'єр.

Також у залі уряду повісили великий банер з написом "Україна це не просто місце на карті #урядГройсмана".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Харкова з'явився зелений диван

ЦВК обробила 99,88% протоколів дільничних виборчих комісій. Лідирує шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали 30.23% виборців, а це майже 6 млн.

У другий тур із ним виходить чинний глава держави Петро Порошенко. Його підтримали понад 3 млн виборців, що принесло 15.95%.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман прокоментував перший тур виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути