четвер, 27 червня 2019 23:57

Гройсман готовий підписати Клімкіну відпустку

Гройсман готовий підписати Клімкіну відпустку
Клімкіна відправляють у відпустку. Фото: Политика и Конфликты

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман радить міністру закордонних справ Павлу Клімкіну написати заяву на відпустку на кілька місяців.

Так глава Кабміну в ефірі ток-шоу "Право на владу" запропонував вирішити проблему того, що парламент відмовляється звільнити з посади Клімкіна.

"Президент нехай звернеться до міністра закордонних справ Павла Клімкіна і запропонує йому піти у відпустку на кілька місяців. Заяву я підпишу. Я готовий виконати свої повноваження як прем'єр міністра і внести будь-яку кандидатуру на посаду першого заступника міністра закордонних справ, який буде виконувати обов'язки. Але цю кандидатуру нехай запропонує президент", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр розповів, що чекає на Росію через її нахабність

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський розкритикував роботу глави МЗС України Павла Клімкіна щодо направлення Росії ноти у справі про звільнення моряків.

30 травня Зеленський вніс до парламенту подання про звільнення Клімкіна з посади міністра закордонних справ. 6 червня Рада провалила відставку очільника МЗС.

11 червня президент України Володимир Зеленський вніс подання до парламенту щодо призначення міністром закордонних справ Вадима Пристайка.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман готовий підписати Клімкіну відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути