Ексклюзиви
неділя, 13 лютого 2011 14:36

Грищенко повіз на зустріч з Клінтон рекордну делегацію

Грищенко повіз на зустріч з Клінтон рекордну делегацію

У неділю, 13 грудня, офіційна делегація України на чолі з міністром закордонних справ Костянтином Грищенком відбула до Вашингтона для участі у Третьому засіданні українсько-американської Комісії зі стратегічного партнерства.

Як повідомляє Департамент інформаційної політики МЗС, вперше в історії двосторонніх відносин з українського боку в переговорах візьме участь така представницька делегація високопоставлених посадових осіб, включаючи міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка, міністра юстиції Олександра Лавриновича, заступника глави Адміністрації президента Ірину Акімову.

У рамках засідання комісії, яку з американського боку очолює державний секретар США Гілларі Клінтон, планується обговорити поточний стан справ і перспективи співпраці в таких сферах як розвиток демократії і захист цивільних свобод, торгово-економічні відносини і підтримка Вашингтоном системних соціально-економічних реформ в Україні, взаємодія в енергетичній, науково-технічній та оборонній сферах.

Третє засідання українсько-американської Комісії зі стратегічного партнерства офіційний Київ розглядає як одне з найбільш значущих з усіх запланованих зовнішньополітичних подій першої половини 2011 року, відзначили в МЗС.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Грищенко повіз на зустріч з Клінтон рекордну делегацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути