четвер, 10 березня 2011 14:15

Гримчак отримав шанс посадити Стогнія за бійку після шоу Шустера

Гримчак отримав шанс посадити Стогнія за бійку після шоу Шустера

Подільський районний суд Києва в четвер визнав незаконним постанову прокуратури Подільського району м. Києва про відмову "нунсівцю" Юрію Гримчаку в порушенні кримінальної справи проти екс-радника голови МВС Констатином Стогнія у зв'язку з інцидентом після шоу Шустер live.

Своє рішення суддя аргументував тим, що в постанові про відмову в порушенні кримінальної справи прокурор не вказав, чому він відкинув показання свідків з боку народного депутата і взяв до уваги лише свідчення свідків з боку екс-головного радника керівника МВС.

"У зв'язку з чим суд приходить до висновку про однобічність проведеної перевірки", - сказано в рішенні суду.

Суд вважає, що потрібно провести перевірку всіх недосліджених обставин справи і також опитати свідків, які не є зацікавленими особами.

"Це було не рішення прокуратури про відмову в порушенні кримінальної справи, а проста відписка, так як перевірка моєї заяви не було проведено", - заявив Гримчак.

"У судовому засіданні я наводив ті самі аргументи, що і в прокуратурі, коли мене опитували. Але тоді нас не почули. Сьогодні ж суд нарешті мене почув", - підкреслив депутат.

Нагадаємо, що 12 листопада після випуску Шустер live між нардепом Юрієм Гримчаком та тодішнім полковником МВС Костянтином Стогнієм сталася бійка. За словами нардепа, Стогній його побив. У свою чергу, сам екс-радник Могильова запевняє, що не чіпав Гримчака.

Пізніше у ЗМІ з'явилося відео, з якого видно, що учасниками бійки були Стогній та Гримчак.

Зараз ви читаєте новину «Гримчак отримав шанс посадити Стогнія за бійку після шоу Шустера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути