Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2012 14:06

Гриценко заявив, що не об'єднався з Кличком через "тушок" та рекет

Гриценко заявив, що не об'єднався з Кличком через "тушок" та рекет
Анатолій Гриценко: ключова умова для об'єднання - чистота рядів. Фото: facebook.com

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що об'єднання його політичної сили з "Ударом" Віталія Кличка не сталося через непогодження кандидатів у єдиний виборчий список.

"Ключова умова для об'єднання - чистота рядів і очищення від людей, які мають за собою зловживання, корупцію, рекет. Цей принцип стосується об'єднавчого процесу з усіма партіями. Якщо їм не сподобалася ця вимога, то це їх проблема. Коли я їздив по областях, мені прямо називали прізвища. Я їх передавав Віталію для швидкого реагування. Цього реагування не було", - розповів Гриценко.

За його словами, у команді Кличка є "тушки".

"На жаль, у 2006 році, коли Кличко провів депутатів до Київради, то частина з них, підприємці, єдине, що зробили - взяли під контроль київське кладовище. Якщо він і зараз таку команду проведе, то я вже не хочу (об'єднання). Вже була команда Черновецьго і Лесика, яка роздерибанила Київ. Щодо "тушок", то це його (Кличка) відповідальність. Я називав йому міста, в яких сидять "тушки", голосують із партією влади, при тому, що "Удар" говорить, що вони в опозиції", - додав лідер "Громадянської позиції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко допускає, що опозиція може програти на виборах

Гриценко повідомив, що у разі об'єднання його політсили з "Ударом" він мав право вето щодо будь-яких кандидатур.

"Наприклад, ми досить швидко об'єдналися з Українською партією. І тут я цим правом вже скористався", - зазначив він.

Лідер "Громадянської позиції" також розповів, що 30 жовтня домовився про об'єднання з "Ударом".

"Було вирішено, що партія "Громадянська позиція" припиняє своє існування, а об'єднана партія називається "Удар". Головою партії буде Віталій Кличко, а першим заступником - я. Домовилися, що все робимо швидко, 4 листопада зробили засідання ради нашої партії,на якому одноголосно погодили це рішення. Відтоді пройшло понад п'ять місяців. Рішення ради партії "Удар" так і не було прийнято. Потім я читаю у ЗМІ, що Кличко вирішив йти самостійно, має понад 70 потужних кандидатів. Я бажай йому успіху", - наголосив Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко заявив, що не об'єднався з Кличком через "тушок" та рекет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути