Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2011 08:56

Гриценко: заклики Яценюка бойкотувати вибори - це провокація

Гриценко: заклики Яценюка бойкотувати вибори - це провокація

Заклики до опозиції бойкотувати вибори - технологія чи провокація.

Про це заявив депутат від НУ-НС, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко в ефірі телеканалу ICTV, передає "Українська правда".

"Знаєте, заклики бойкотувати вибори - це або чиста технологія, або провокація. Які, насправді, мають на меті: Янукович назавжди", - зазначив він.

"Саме так класно буде. Не піде опозиція на вибори. Піде Партія регіонів. Для того, щоб був вид опозиції, буде десь 15 радикальних, прогресивно-соціалістичних, будь-яких інших партій", - вважає політик.

"Буде замість одного Чечетова - чотириста ... Через два місяці змінять Конституцію. Президента далі обиратимуть помахом руки Чечетова в парламенті. Ось весь результат, - додав Гриценко. - Досить цих провокацій. Опозиції треба боротися на кожному кроці, на кожній дільниці, для того щоб цю владу усунути".

Гриценко вважає, що ця "провокація" походить від тих "людей, які насправді ще не визначилися, вони між там і тут". "Або вони в опозиції, або вони грають на когось іншого", - заявив політик.

Раніше лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк заявив, що опозиція повинна не йти на вибори у разі неучасті в них лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: заклики Яценюка бойкотувати вибори - це провокація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути