четвер, 06 жовтня 2011 12:53

Яценюк пригрозив заблокувати трибуну на захист Тимошенко

Яценюк пригрозив заблокувати трибуну на захист Тимошенко

Парламент мав би повернутися до законопроекту опозиції про внесення поправок до закону "Про декриміналізацію деяких статей Кримінального кодексу".

Про це журналістам сказав народний депутат від НУ-НС і лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк.

"Повернутися до опозиційних законопроектів, які провалили учора було б найкращим варіантом. У постанові про прийняття законопроекту у першому читанні має бути чітко зазначено, що до другого читання ст. 365 має бути змінена в цілому. Тобто вона має бути декриміналізована. Усі інші обіцянки, що вони розглянуть або змінять цю статтю у майбутньому — чиста брехня", - наголосив нардеп.

Яценюк зазначив, що подібні обіцянки тягнуться вже не перший місяць і для зміни потрібна політична воля президента та більшості.

"Або ми будемо боротися з нашими політичними опонентами у стінах парламенту та на виборах, або країна залишиться з невизначеним курсом. Розмови про євроінтеграцію залишаться розмовами", - підкреслив він.

Також депутат додав, що готовий блокувати трибуну "якщо це допоможе прибрати 365 статтю".

Напередодні депутати відмовились включати у порядок денний законопроект опозиції щодо декриміналізації відповідальності окремих службових осіб. Йдеться про ст. 365 Кримінального кодексу, за якою судять екс-прем'єра Юлію Тимошенко. "За" внесення цього проекту проголосували всього 154 нардепи замість необхідних 226 голосів.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пригрозив заблокувати трибуну на захист Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути