четвер, 06 жовтня 2011 09:17

Янукович пообіцяв Заходу не саджати Тимошенко, та винною її зроблять - Шкіль

Янукович пообіцяв Заходу не саджати Тимошенко, та винною її зроблять - Шкіль

У влади немає іншого виходу, ніж шукати сценарій, за яким екс-прем'єра Юлію Тимошенко буде звільнено.

Про це заявив народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль.

"Вони переведуть цю статтю у розряд адміністративних. Покарають адміністративно – зроблять її адміністративно винною, але, відповідно, вона буде мати право балотуватися і буде на свободі, але буде винною. Це той вихід, який вони ще можуть пообіцяти Заходу. Бо Заходу, я поінформований, Янукович вже все пообіцяв", – запевнив Шкіль.

У свою чергу, представник президента у Верховній Раді, депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко також не виключив можливості, що стаття, за якою звинувачують Тимошенко, стане адміністративною.

"У законі, внесеному президентом, йдеться про декриміналізацію правопорушень, пов'язаних із господарською діяльністю. Та стаття стосується посадових осіб, а не господарської діяльності. Ми побачимо, адже цей законопроект лише взято до розгляду на цій сесії. Після цього буде перше читання, потім будуть вноситися поправки. Коли буде внесено всі поправки, ми побачимо, чи є про що говорити. Є політичний інтерес, і, звісно, парламенту доведеться зважати на всі ці політичні обставини", – наголосив Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв Заходу не саджати Тимошенко, та винною її зроблять - Шкіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути