середа, 05 жовтня 2011 19:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Владі не вдасться переконати громадян у винуватості Тимошенко - "бютівець"

Владі не вдасться переконати громадян у винуватості Тимошенко - "бютівець"

Будь-який розвиток подій гратиме проти влади. Так "бютівець" Андрій Сенченко прокоментував Gazeta.ua можливість сценарію, за яким екс-прем'єру Юлії Тимошенко винесуть обвинувальний вирок, а потім звільнять за президентським законом про декриміналізацію.

"Нинішня влада всіх намагається замастити брудом, в якому вона по вуха. Чим довше тягнеться цей процес, тим більш ганебний він для нинішньої влади. І тим важче потім буде зализувати рани. Цього вони ніяк не можуть зрозуміти. Але такий сценарій можливий. Це така додаткова морально-психологічна травля Тимошенко", - зазначив Андрій Сенченко.

Владі не вдасться переконати громадян у винуватості екс-прем'єра, впевнений депутат.

"Висновки влади зроблені не зовсім коректно. Хочу нагадати, що згідно закону рішення першої інстанції підлягає оскарженню. Воно не вступає в законну силу до прийняття рішення апеляційної інстанції. Тому, навіть, якщо вони викинуть такий фокус - винесуть вирок, а потім проведуть декриміналізацію, то в такому випадку людина не буде вважатися винуватою. Адже це не підтверджено апеляційною інстанцією. Думаю, що Тимошенко такий розвиток подій переживе, а от Янукович отримає додаткові і дуже вагомі мінуси в Європі", - підсумував він.

Нагадаємо, що в інтернеті з'явилася інформація, що джерело з керівництва парламентської більшості стверджує, що Тимошенко засудять, а потім звільнять за президентським законом про декриміналізацію. За словами джерела: "Тимошенко в громадській свідомості має залишитися винною".

Зараз ви читаєте новину «Владі не вдасться переконати громадян у винуватості Тимошенко - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути