четвер, 25 вересня 2008 10:58

Гриценко вважає, що шанс на створення коаліції БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина існує

НУ-НС на засіданні фракції обговорив учорашню зустріч у форматі трьох щодо переговорів про створення коаліції. Про це в інтерв"ю парламентським журналістам заявив народний депутат із НУ-НС Анатолій Гриценко.

"Позиція така: шанс створення коаліції у складі БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина існує. Цей шлях потрібно пройти", – сказав він.

Гриценко підкреслив, що якщо є бажання створити таку коаліцію, то це може стати реальністю. "Але тоді треба підвести риску під минулим, не з"ясовувати, хто допустив більше помилок – БЮТ, прем"єр-міністр, НУ-НС чи Президент, і шукати шляхи взаєморозуміння. Тоді можна знайти рішення", - пояснив парламентарій.

На думку Гриценка, якщо переговори вестимуть представники БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина, які не хочуть такої коаліції, то нічого не вийде.

Він упевнений, що першим тестом для цієї коаліції буде можливість сформувати порядок денний роботи ВРУ на сьогодні. "Вона може бути абсолютне професійно сформована і проголосована. Але якщо хтось не хоче коаліції, то він включить туди депутатську недоторканність, пільги і Грузію. На цьому ця коаліція ще до створення буде фактично ліквідована", - підсумував він, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко вважає, що шанс на створення коаліції БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина існує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути