середа, 17 вересня 2008 18:37

Гриценко вимагає негайного скликання РНБО

Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко вважає, що Президент України Віктор Ющенко має негайно скликати засідання РНБО для обговорення проекту державного бюджету на 2009 рік у частині фінансування силових структур.

Про це Гриценко заявив сьогодні в інтерв"ю журналістам.

"Президент повинен невідкладно скликати засідання РНБО і обговорити проект бюджету для силових структур. Це вимога закону, а не просто пропозиція Гриценка", - сказав він.

Зокрема, за його словами, на засіданні РНБО має бути визначена узгоджена позиція представників силових структур, Президента та уряду. "І тільки такий документ має сенс для розгляду у Верховній Раді. Все інше – зовнішня турбота про армію та силові структури без бажання серйозного вирішення цього питання", - сказав Гриценко.

При цьому він наголосив, що проектом держбюджету на 2009 рік передбачено фінансування Міноборони у розмірі 4,2 млрд. грн. за спецфондом.

"Тобто Міністерство оборони має саме заробити ці гроші", - сказав Гриценко. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко вимагає негайного скликання РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути