четвер, 29 грудня 2011 14:57

Гриценко розповів, який подарунок Янукович "заникав" від українців

Гриценко розповів, який подарунок Янукович "заникав" від українців

Найкращий подарунок для України міг би зробити президент Віктор Янукович, якби під загальноукраїнську ялинку, яку він своєю присутністю вшанував на момент запалення гірлянд на Хрещатику, поклав підписану спільно з президентом Євросоюзу Угоду про асоціацію і зону вільної торгівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович на Майдані "увімкнув" головну ялинку країни

Про це заявив під час інтернет-конференції на порталі ЛІГА.net голова партії "Громадянська позиція", народний депутат Анатолій Гриценко.

"Цей подарунок президент України заникав. Він цей шанс стратив, наробивши стільки грубих помилок і створивши стільки проблем, що європейці, які ще на початку року не сумнівалися у можливості підписання угоди з Україною, 19 грудня відмовилися навіть парафувати цей документ. Тобто погоджувати його текст на рівні керівників переговорних груп", - зазначив Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до технічного завершення тексту Угоди про асоціацію відкрито - спільна заява

За його словами, за Януковича очікувати на серйозні успіхи для країни не доводиться, тому "подарунки Україні ми робитимемо вже разом з вами".

"Якщо говорити про стратегічний прорив у зовнішній і внутрішній політиці країни, то це відбудеться вже за іншого президента", - уточнив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів, який подарунок Янукович "заникав" від українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути