Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 11:43

Гриценко пояснив, як Кириленко може "зарубати" коаліцію трьох

Якщо сьогодні в порядку денному будуть стояти питання про Грузію, депутатські пільги та недоторканність, то коаліція у складі БЮТ, НУ-НС і блоку Литвина перестане існувати ще до початку свого юридичного оформлення.

Про це журналістам заявив нардеп від НУ-НС Анатолій Гриценко.

Він наголосив, що зараз коаліція у складі зазначених сил має шанс бути оформленою.

"Якщо є бажання, то це може стати реальністю, але тоді треба підвести риску під минулим, не з"ясовувати, хто більше винен, а хто менше, і шукати шляхи порозуміння. Тоді можна знайти рішення. Але якщо переговори щодо створення коаліції будуть вести люди від нашої фракції, які самі не хочуть цієї коаліції, тоді з цього не буде нічого, тому що першим тестом для цієї коаліції буде можливість сформувати порядок денний. Він може бути абсолютно професійно сформований і проголосований. Але якщо хтось не хоче коаліції, то він туди включить недоторканність, включить пільги, включить Грузію, і на цьому коаліція ще до її творення буде фактично ліквідована", - зазначив нардеп.

На думку Гриценка, створення коаліції у складі БЮТ, блоку Литвина і частини НУ-НС не можливе, адже така коаліція не буде мати необхідної парламентської більшості.

Також він наголосив, що коаліція у складі БЮТ та ПР "могла би стати там бульдозером, який розчистить усі завали в парламенті". "Але у такої коаліції може виникнути спокуса посягнути на президентську гілку влади у законодавчому плані та на інші гілки влади", - зазначив нардеп, пише РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Гриценко пояснив, як Кириленко може "зарубати" коаліцію трьох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути