понеділок, 03 жовтня 2011 09:45

Гриценко порадив владі не займатись пенсійною "псевдореформою"

Гриценко порадив владі не займатись пенсійною "псевдореформою"

У сфері пенсійного законодавства потрібно починати справжні зміни, а не займатися псевдореформою. Таку думку в ефірі одеського телеканалу АТВ висловив голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, повідомляє його прес-служба.

За словами політика, в Європі пенсіонер захищений і подорожує світом, в Україні ж він копає город або сидить вдома і не може знайти собі роботи.

"Я пропоную рішення – створюйте робочі місця для українців, а не іноземців, не убивайте контрабандою наше виробництво, виводьте на світло тіньову економіку, боріться з корупцією", - запропонував владі народний депутат.

Він нагадав, що з першого жовтня, коли набрала сили пенсійна реформа Тігіпка, сотні тисяч людей, які сподівалися на пенсію, її не отримають, адже їм треба буде пропрацювати ще 10 років.

"Де їм зараз знайти робоче місце? - зазначив лідер "Громадянської позиції". – Якщо жінка з вищою освітою 20 років пропрацювала на оборонному заводі, який потім був знищений, а після того торгувала петрушкою та допомагала дітям, куди їй сьогодні іти працювати? Хто візьме її на роботу?".

Гриценко заявив, що, якщо влада дійсно хоче проводити пенсійну реформу, у цьому має брати участь весь уряд, а не лише міністр Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко порадив владі не займатись пенсійною "псевдореформою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути