вівторок, 26 березня 2019 00:39

Гриценко не виключив, що розпустить парламент

Гриценко не виключив, що розпустить парламент
Анатолій Гриценко заявляє, що "розпустить усіх, хто буде заважати рухатися уперед".

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко у разі чого готовий буде розпустити парламент. Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

На запитання, як Гриценко у разі перемоги працюватиме з парламентом, він відповів:

"Коли новообраний президент із своєю командою внесе проект відповідних законопроектів, або там де він має повноваження, реалізує їх через укази, рішення РНБО, які обов'язкові до виконання усіма, включаючи райдержадміністрації. Щоб життя було якісним. Я хочу побачити тих, хто не проголосує. Якщо не буде підтримано, то той парламент буде переобраний і люди оберуть інший, який це підтримає".

На запитання: "Ви готові розпустити парламент?", Гриценко заявив: "Я зроблю все для того, щоб цей парламент запрацював. А коли буде треба, то розпущу всіх, хто буде заважати країні рухатися уперед. І більше того, країна тоді не питає президента. Бо коли виходили за межу, то люди піднімалися мільйонами і розпускали таку владу. І правильно робили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У другому турі Порошенко програє всім опонентам - КМІС

Вибори президента відбудуться 31 березня. Якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, 21 квітня відбудеться другий тур. До нього вийдуть двоє найрейтинговіших претендентів на посаду глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко не виключив, що розпустить парламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути