пʼятниця, 11 січня 2019 16:19

Гриценко може посилитися за рахунок подання Тарути як майбутнього прем'єра-технократа - Решмеділова

Гриценко може посилитися за рахунок подання Тарути як майбутнього прем'єра-технократа - Решмеділова
Союз Анатолія Гриценка з кандидатом на роль прем'єра-технократа Сергієм Тарутою, за оцінками політолога Олександри Решмеділовой, може дати Гриценку додатковий ресурс на Сході країни та кілька відсотків до його рейтингу в цілому. Фото: Політика і Гроші

Анатолій Гриценко може посилити свої позиції за рахунок подання Сергія Тарути як майбутнього прем'єра-технократа.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявила кандидат філософських наук Олександра Решмеділова, коментуючи передвиборчу гонку в Україні та виборчі технології кандидатів на пост президента країни.

"Кандидатам в президенти потрібно буде представити, кого вони бачать найбільш ефективним прем'єром у разі своєї перемоги. Кандидати будуть об'єднуватися, формуючи не тільки тандеми. Можливо, будуть представляти цілі списки майбутніх призначень", - вважає Олександра Решмеділова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потенційний союз Гриценка і Тарути - це електоральна комбінація сходу, заходу і центру України - експерт

На її думку, така передвиборча технологія з розділенням зон відповідальності за членами команди в ході подібних переговорів (наприклад, за президентом - зовнішнього і оборонного секторів, а за прем'єром - економічного і соціального блоків) дозволить виборцям легше розуміти, за яких кандидатів вони хочуть голосувати.

Посилення команди Анатолія Гриценка в його президентській кампанії шляхом укладення союзу з кандидатом на роль прем'єра-технократа Сергієм Тарутою, за оцінками політолога Решмеділової, може дати Гриценку додатковий ресурс на Сході країни та кілька відсотків до його рейтингу в цілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для зменшення кількості субсидіантів необхідно серйозно підвищити доходи населення - Тарута

"Як можна залучити виборців? Пояснити, з ким ти йдеш, і хто на які посади претендує. Анатолій Гриценко може посилитися за рахунок додаткових членів команди. Не просто штабів або людей на місцях, а за рахунок подання майбутнього прем'єра або міністрів. Це пошук прем'єра -технократа, який не буде перетягувати ковдру на себе, але разом з тим дасть додаткові бали. Такі переговори ведуться між Гриценком і Тарутою", - повідомила Олександра Решмеділова в ефірі "112 Україна".

"Якщо вони (Гриценко і Тарута. - gazeta.ua) об'єднаються, то Гриценко отримає додатковий ресурс на Сході, якого у нього немає - у вигляді підтримки виборців, лояльності еліт і т.п. Це може додати йому кілька відсотків і дозволить випередити опонентів", - робить висновок експерт Решмеділова.

Економічна програма партії "Основа" на базі Доктрини збалансованого розвитку "Україна 2030" передбачає реалізацію комплексу заходів, які дозволять досягти економічного зростання на рівні не менше 10-15% в рік, щоб до 2030 року український ВВП склав $710-750 млрд, а Україна увійшла в топ-30 економічно розвинених країн світу.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко може посилитися за рахунок подання Тарути як майбутнього прем'єра-технократа - Решмеділова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути