четвер, 18 вересня 2008 12:55

Гриценко: Контрактну армію будуватиме вже інший Президент

Гриценко: Контрактну армію будуватиме вже інший Президент
Голова парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко вважає, що Україна не зможе виконати план з переходу на контрактну армію до кінця 2010 року.

Як повідомили в прес-службі голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, таким чином він прокоментував інформацію про можливість переходу української армії на контрактну основу з 1 січня 2009 року.

За словами Гриценка, контрактну армію потрібно будувати технологічно, і на це потрібний відповідний час.

На переконання Гриценка, армія будується не для того, щоб вона була контрактною, а для того, щоб вона була професійною. А це, за словами голови профільного парламентського комітету, вимагає серйозної підготовки, нової техніки, житла і іншого, тому що за декілька місяців це зробити неможливо.

"Віктор Ющенко обіцяв побудувати контрактну армію до кінця 2010 року. У 2005 році були для цього всі передумови. Зараз таких передумов вже немає. Вже ми не встигнемо в ці терміни, це абсолютно очевидно. Контрактну армію будуватиме вже інший Президент", - відзначив Гриценко.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: Контрактну армію будуватиме вже інший Президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути