четвер, 16 червня 2022 21:00

Головні новини дня: приїзд західних лідерів та нове озброєння

Головні новини дня: приїзд західних лідерів та нове озброєння
В Україну сьогодні приїхали президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі і президент Румунії Клаус Йоганніс. Фото: eurosolidarity.org

Gazeta.ua нагадує про події четверга, 16 червня.

Президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі і президент Румунії Клаус Йоганніс відвідали зруйноване росіянами місто Ірпінь на Київщині. Потім президент Володимир Зеленський провів переговори з західними колегами.

Гвардійці знищили радіолокаційну станцію та штаб російських окупантів на Харківщині. Виявили РЕБ за допомогою безпілотника. Підрозділи завдали влучного артилерійського удару і скоригували вогонь за допомогою БПЛА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка отримала повну технічну документацію "Кримського мосту"

Литва передала бійцям Збройних сил України бронетранспортери М113. Українські воїни вже знищують російського агресора на передовій за допомогою цих БТР. Про це оголосив міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас.

У Росії горить найбільше газове родовище. Вночі на ділянці "Газпром видобуток Уренгой" стався розрив труби. Уренгойське родовище належить до найбільших у світі. Запаси - до 10 трлн кубометрів газу.

Фермери тимчасово захопленого росіянами Мелітополя Запорізької області підсунули окупантам отруєну черешню. 99% громадян чинять опір окупаційній владі, заявив у четвер у прямому ефірі національного телемарафону міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: приїзд західних лідерів та нове озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути