середа, 24 жовтня 2012 22:31

"Головна боротьба за українську Україну буде у 2015 році" - Ратушний

"Головна боротьба за українську Україну буде у 2015 році" - Ратушний
Михайло Ратушний. Фото: zz.te.ua

Головна боротьба за українську Україну буде у 2015 році.

Про це на круглому столі у Києві сказав голова Української Всесвітньої Координаційної Ради  Михайло Ратушний.

"Ситуація критична, але не така трагічна. Після того, як було проголосовано "мовний" закон, ситуація змінилася. По-перше, ми бачимо, що з 5-ти партій, які, скоріш за все, пройдуть до парламенту, троє заявляють, хто більш чітко, хто менш, що будуть добиватися скасування цього законопроекту", - наголосив він.

Так зокрема, Ратушний нагадав, що нещодавно з'явилася заява Сергія Тігіпка про те, що причиною неможливості альянсу ПР з УДАРом є те, що УДАР займає таку позицію по "мовному" законопроекту, яку не розділяє ПР.

"В середині самої влади сформувалися три групи — група тих, хто вже не маскують, що є на роботі у Кремля і виконують тут функцію абсолютно проросійську, є група байдужих, яких там найбільше. І є група навколо Богатирьової, які хочуть щось лібералізувати", - наголосив він.

Водночас, Ратушний наголосив, що у майбутньому можна сподіватися на позитивні зміни у гуманітарній політиці, якщо Партія регіонів і комуністи не наберуть більшості.

"Не треба опускати руки. В крайньому випадку треба добитися скасування цього закону, яким таким не є. В іншому випадку треба добитися ухвалення нароблених змін — нового законопроекту, який би нівелював цю дурницю, яка прийнята. Нам треба апелювати до громадськості. Я впевнений, що після парламентських виборів все тільки буде починатися. І в питанні боротьби за владу, і за українську Україну. Момент істини буде у 2015 а це вже не так далеко", - переконаний він.

Зараз ви читаєте новину «"Головна боротьба за українську Україну буде у 2015 році" - Ратушний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути