субота, 20 жовтня 2012 01:49

Яценюк зрозумів: "мовний" закон писався для однієї людини, яка говорить тільки їй відомою мовою -для Азарова

Яценюк зрозумів: "мовний" закон писався для однієї людини, яка говорить тільки їй відомою мовою -для  Азарова
Арсеній Яценюк: уряд не знає ані української, ані російської мови. Фото: www.segodnya.ua

"Регіонали" придумали закон Про засади мовної державної політики заради однієї людини, яка говорить тільки їй зрозумілою мовою – для голови уряду Миколи Азарова.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав Арсеній Яценюк, коментуючи висловлювання віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка з приводу того, що у Партії регіонів і опозиційних сил є багато розбіжностей, зокрема і щодо поглядів на "мовне" питання.

"Пам'ятаєте, був прийнятий закон щодо захисту мов регіональних меншин. Це сталося тоді, коли Партія регіонів захотіла підняти свій рейтинг. Вони подумали, що треба прийняти такий важливий закон, начебто турбуючись про російськомовне населення. Я буду відвертий – я думаю, що ви не турбуєтесь про російськомовне населення, тому що половина вашого уряду не знає ані української, ані російської мови", - підкреслив Яценюк.

Він додав: "А той закон, який прийняли – щодо захисту мов національних меншин (Про засади мовної державної політики), - я тепер тільки здогадався, для кого цей закон було придумано. У нас є одна національна меншина, що представлена однією людиною, яка розмовляє тільки їй відомою мовою – це прем'єр-міністр Микола Азаров".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк зрозумів: "мовний" закон писався для однієї людини, яка говорить тільки їй відомою мовою -для Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути