вівторок, 10 січня 2012 10:24

Голова комітету Луцький таки вийшов поговорити зі студентами

Голова комітету Луцький таки вийшов поговорити зі студентами

Голова комітету з питань освіти "регіонал" Максим Луцький вийшов до студентів, які протестували проти закону про вищу освіту і проривалися до комітетів Верховної Ради.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Луцький вислухав вимоги студентів, які закликали не приймати жоден із трьох законопроектів про вищу освіту, які внесено до Верховної Ради. Депутат пояснив, що це питання буде вирішуватися сьогодні на засіданні комітету о 14.30.

Студенти попросили його бути присутніми на засіданні. Той спочатку відмовився, але потім запитав прізвища трьох студентів для того, щоб оформити їм перепустки.

Мітингувальники також розповіли "регіоналу", що міліція виштовхувала їх із приміщення комітетів, коли вони прийшли покликати депутата і зламала їхній мегафон. На це Луцький пообіцяв подарувати їм новий мегафон.

Поки депутат спілкувався зі студентами, біля нього стояла велика подарункова коробка, яку принесли мітингувальники. У ній лежали роздруківки закону про вищу освіту та петарди, закріплені між собою у вигляді вибухівки.

Нагадаємо, що раніше близько 40 студентів намагалися прорватися до будівлі комітетів Верховної Ради, де проходить погоджувальна рада. Вони скандували  "Депутати, йдіть до нас", "Луцький, йди сюди". Правоохоронці намагалися виштовхати їх на вулицю і через 10 хвилин штовханини мілції вдалося це зробити.

Зараз ви читаєте новину «Голова комітету Луцький таки вийшов поговорити зі студентами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути