вівторок, 18 грудня 2018 15:26

Головний митник - непопулярна посада - Насіров

Головний митник - непопулярна посада - Насіров
Відновлений на посаді голови Державної фіскальної служби Роман Насіров каже, що збір податків подобається мало кому. Фото: Хвиля

Відновлений на посаді голови Державної фіскальної служби Роман Насіров вважає, що його відомство зробило все, щоб економіка України останніми роками була стабільною. Про це заявив в інтерв'ю виданню Dubinsky.pro.

"У 2015-2016-х була важка ситуація в країні. Але у нас пенсії виплачувалися вчасно, бюджетникам виплачували вчасно, і у нас не відбулося реальної подальшої девальвації гривні. У місцевих бюджетах з'явилося в рази більше грошей, з'явився порядок із акцизними товарами. І, в принципі, державні фінанси були в порядку", - розповідає він.

Але при цьому, за словами Насірова, збір податків подобається мало кому.

"Посада головного митника - непопулярна посада. І якщо ми живемо в державі, а держава живе за рахунок збору податків, то комусь треба цю непопулярну роботу робити", - додав він.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС.

Зараз ви читаєте новину «Головний митник - непопулярна посада - Насіров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути